TOP 2 discs durs externs




El teu dispositiu està sobrecarregat per arxius (fotos, vídeos, música...)? Et va lent? Doncs aquí et presentem dos propostes per emmagatzemar tots els teus arxius en un sol disc dur extern, còmode de dur a qualsevol lloc, no pesa res i és petit. Facilita't la vida i segueix llegint:




1. Toshiba Canvio Basics


Disc dur extern d'1TB, interfaç USB 3.0 (compatible amb USB 2.0), i SATA III, el teu millor aliat per emmagatzemar els teus arxius. Un clàssic que no falla.

La carcassa mat compacta de color negre dóna una sensació d'elegància en un dispositiu que disposa d'un sensor de xoc intern. 

Requisits del sistema: CPU de 750 HMz o superior, 10 MB d'espai en el disc dur del sistema, port USB 3.0 o USB 2.0 lliure i 256 MB de memòria en el sistema.

Sistemes operatius compatibles: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 i Mac.

El seu pes és de 231 g, i unes dimensions de 11,9 x 7,9 x 1,5 cm.


El seu preu és de 53€.

Informació: Amazon


2. Seagate Backup Plus Slim


Disc dur extern de 2TB, una interfaç USB 3.0 i carcassa vermella de textura llisa i sedosa. El seu pes és de 159 g, i és 100% còmode de dur on sigui.

A una velocitat de transferència de dades de 625MB/segon, el fa un excel·lent aliat per no perdre ningun arxiu!

Les seves dimensions són de 7,6 x 11,4 x 1,2 cm.

Aquest disc dur realitza còpies de seguretat fàcils i flexibles. També permet compartir arxius entre ordinadors Windows i Mac.

Una excel·lent opció!



El seu preu és de 95€.

Informació: Amazon

Comentaris

  1. Interesante artículo, en relación calidad precio prefiero Toshiba Canvio Basics y además se adapta a lo que busco. ¡Muchas gracias!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Esperamos que le saques el máximo partido a tu disco duro Toshiba Canvio Basics! ;)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars