MacBook Pro




Cansat/da de que el teu ordinador s'aturi i vagi lent? Doncs et presentem una excel·lent opció per a les teves necessitats: l'ordinador MacBook Pro, de 15" amb un sistema operatiu Mac OS, amb més potència i més ràpid, pantalla amb més color i brillantor.







Aquest ordinador té la característica estrella, la Touch Bar, una barra de vidre Multi-Touch que ve integrada en el teclat per a què tinguis a mà les eines que necessitis. A més, per primera vegada en un Mac, podràs iniciar la teva sessió a l'instant i comprar de manera segura amb Apple Pay.



El diferencia els seus gràfics de fins un 130% més ràpids, fins a 10 hores d'autonomia, uns altaveus fins un 58% més de volum, amb uns baixos 2,5 vegades més potents.

Aquesta meravella també disposa del port més potent, Thunderbolt 3, amb un port universal a una velocitat insuperable de 40 Gb/s. Aquesta ofereix:

  • Transferència de dades
  • Càrrega 
  • Sortida de vídeo en un únic connector amb el doble d'ample de banda.


Emmagatzematge: 512 GB, procesador Intel Core i7 de 4 nuclis a 2,7 GHz, Turbo Boost de fins a 3,6 GHz, memòria de 16 GB, 4 ports Thunderbolt 3, preu de 3.199€.

Informació: Apple

Comentaris

  1. Hola!! Has vincular una página de Fb? Molt be!!

    ResponElimina
  2. Gracias! estaba buscando algún ordenador porque el mio ya no funciona!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars