TOP 3 Antivirus





És molt important protegir els nostres aparells electrònics a través d'antivirus, i com que els aparells són una inversió, cal invertir-hi en la màxima protecció i seguretat, per tal que aquests ens durin el màxim possible, no perdin part de les seves característiques (com per exemple, la seva rapidesa). Aquí et donem 3 propostes dels 3 millors antivirus en l'actualitat:




1. Kaspersky Lab - Kaspersky Internet Security Multi-Device 2017 - 3 Device FFP
















Número 1 en vendes arreu del món, aquest antivirus i firewall és dels més potents i més efectius, doncs la seva fama és ben merescuda. Compta amb eines molt interessants com:
  • Bloquejadors de publicitat en els navegadors.
  • Navegador segur propi per assegurar transaccions monetàries en línia (a través de bancs, PayPal...).
  • Eines per actualitzar software del teu equip i netejar-lo de les aplicacions que no utilitzes.
  • Protecció de privacitat.
  • Control parental.
Entre d'altres.

La seva protecció té una durada d'1 any, amb un màxim de 3 dispositius per fer servir la llicència. 

Sistemes operatius compatibles: MAC, Windows 10, Windows 7, Windows 8.1, Windows Vista, Windows XP.

Sistemes operatius mòbils compatibles: Android 4.0, Android 4.1, Android 4.2, Android 4.3, Android 4.4, Android 5.0, iOS 8.0, iOS 8.1, iOS 8.2, iOS 8.3, iOS 8.4, iOS 9.1, iOS 9.2 i iOS 9.3.

El seu preu és de 24,05€. 

Informació: Amazon


2. McAfee Internet Security 2017 - 10 dispositius



















McAfee és un antivirus molt complet. És característic per la protecció de virus i amenaces, elimina el correu no desitjat abans que arribi a la safata d'entrada, control parental i administració de contrassenyes amb l'app True Key.

McAfee ens ofereix un ampli ventall d'avantatges, entre elles:

  • Permet realitzar transaccions bancàries.
  • Comprar a Internet mantenint protegida la seva identitat i de manera segura.
  • McAfee WebAdvisor.
  • Optimització del PC.
  • Protecció xarxes socials.

McAfee és compatible amb dispositius Mac, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, smartphones i tauletes Android i iOS.


El seu preu és de 38,95€.

Informació: McAfee


3. Norton Security Estándar 2017 - 3 dispositius



















Norton protegeix el teu equip amb una única suscripció, el protegeix de virus, spyware, malware i altres amenaces online, protegeix la teva identitat i transaccions online, inclou assistència tècnica gratuïta. Conté un portal fàcil i intuïtiu, proporcionant així una vista simple on es detalla l'estat de protecció del seu dispositiu/equip. 

Aquest antivirus és compatible amb Windows 10 i Windows 10 Pro, Windows 8.1 o posterior, Windows 8 i Windows 8 Pro, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X, Android 4.0.3 o versió posterior, iOS 8.0 o posterior.

El seu preu és de 49,95€.

Informació: Norton 

Comentaris

  1. Excelente información para saber cual antivirus se adapta al ordenador que buscamos. En mi portátil yo uso Kaspersky Lab y estoy a gusto con este antivirus, pero también es importante conocer otros y estar al día.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Muchas gracias Sheila Thais! Seguro que tu ordenador está muy bien protegido con Kaspersky. Desde Sra. Informàti-k te animamos a que sigas visitándonos para mantenerte informada de las novedades.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars